Λεωφ. Αθηνών - Σουνίου, Θέση Πέτα, Κερατέα +302299069930

Whowe are

 

Motostuff

Η εταιρεία Motostuff, αποκλειστική αντιπρόσωπος της LINHAI στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε από το πάθος και την αφοσιωμένη ενασχόληση της, με τα οχήματα εκτός δρόμου.

H Μοtostuff δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς των τετράκυκλων καθαρόαιμων off road οχημάτων, αποτελώντας μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στα Βαλκάνια.

Πρόσφατα άνοιξε νέους δρόμους στις δραστηριότητες της τόσο προϊοντικά όσο και σε επίπεδο tailor made υπηρεσιών. Με οδηγό τη διασφάλιση της ποιότητας και τελικό προορισμό τη μεγιστοποίηση της κάλυψης των αναγκών και την ικανοποίηση των πελατών της ,σε προσωπικό αλλά και εταιρικό επίπεδο.

Επενδύοντας στην εξέλιξη, με νέες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένη ομάδα, η Motostuff αναπτύσσεται ραγδαία, με όχημά της, τη προσωποκεντρική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και τις διαχρονικές εταιρικές της αξίες: τον επαγγελματισμό, την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες.

 
 

Linhai

Η LINHAI ιδρύθηκε το 1956. Μια κρατική επιχείρηση και θυγατρική εταιρεία του ομίλου China Foma, έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή ιστορία πενήντα χρόνων στην ανάπτυξη και παραγωγή μικρών κινητήρων και μηχανημάτων. Η εταιρική της κουλτούρα συνοψίζεται σε μια πρόταση: «Aνοιχτοί σε νέες ιδέες, ρεαλισμός και καινοτομία» Και την εφαρμόζει πιστά, αποτελούμενη σήμερα από σαράντα εξειδικευμένες και ευέλικτες γραμμές παραγωγής, μια ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες, τεχνικό προσωπικό υψηλού επιπέδου και έναν τεράστιο ρυθμό ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων.

Η LINHAI έχει αναπτύξει με επιτυχία, μια γκάμα τύπων δίχρονων και τετράχρονων κινητήρων βενζίνης, με κυβισμό από 26 cc έως 700 cc. Τον κορμό των προϊόντων της αποτελούν τα ειδικά οχήματα ATV και UTVs, κινητήρες γενικής χρήσης, και μίνι βενζινοκίνητα σετ ηλεκτροπαραγωγής. Αλλά και μικρά μηχανήματα ηλεκτρικής ενέργειας όπως: αντλίες, εξοπλισμός κηπουρικής και μηχανήματα πυρόσβεσης, μοτοσικλετών, κινητήρες μοτοσικλετών, ηλεκτρικά ποδήλατα και άλλα.

‘Εχει δημιουργήσει κορυφαία προϊόντα και έχει βραβευθεί με τίτλους όπως Key Protected Product της επαρχίας Jiangsu και με το Jiangsu Well-Known Trademark. Η εταιρεία διαθέτει τις πιστοποιήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO9001: 2008, Σύστημα Διαχείρισης Μετρήσεων ISO10012, το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 και την Υποχρεωτική Πιστοποίησης Κίνας. Aρκετά από τα προϊόντα της LINHAI έχουν αποκτήσει τα Ευρωπαϊκά Πιστοποιητικά EEC και CE, EPA και CARB πιστοποιητικά των ΗΠΑ. Όλα αυτά αποδεικνύουν την αφοσίωση της εταιρείας στις αξίες της και επιβεβαιώνουν την ποιοτική αρτιότητα των προϊόντων της.

AfterSales

Στη Motostuff μας ενδιαφέρει να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις, με κάθε πελάτη μας και όχι μία σχέση που βασίζεται σε μία και μοναδική συναλλαγή. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, αφού κάνει διάγνωση και σας ενημερώσει για κάθε πιθανό κόστος, παρέχει το αρτιότερο τεχνικά και ποιοτικά σέρβις στα προϊόντα που έχετε αγοράσει από εμάς ή από συναδέλφους ανά την Ελλάδα, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Κάθε προϊόν που αγοράζετε από εμάς, καλύπτεται με διετή εγγύηση, που η Motostuff φροντίζει να ισχύει τόσο στα έντυπα όσο και στην πράξη. Πιστεύουμε πραγματικά ότι ο πελάτης δεν επιλέγει ένα προϊόν, αλλά ο άνθρωπος επιλέγει άνθρωπο.

Στη Motostuff είμαστε υπερήφανοι για τους δικούς μας ανθρώπους. Μαζί μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα. Να σας  παρέχουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε πριν και μετά την πώληση. Υποστήριξη και εμπιστοσύνη.

Σας περιμένουμε να το διαπιστώσετε.