Εταιρεία2018-11-12T20:01:01+00:00

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Motostuff, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Linhai στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε από την αγάπη και το πάθος για τα εκτός δρόμου οχήματα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς των τετράκυκλων εκτός δρόμου οχημάτων, αποτελώντας μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στα Βαλκάνια.

Πρόσφατα επέκτεινε τις δραστηριότητες της τόσο προϊοντικά όσο και σε επίπεδο tailor made υπηρεσιών, διασφαλίζοντας με επαγγελματισμό τη μέγιστη ικανοποίηση στο πελατολόγιο της ανά την Ελλάδα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη εταιρική ή προσωπική.

Με νέες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένη ομάδα, η εταιρία αναπτύσσεται ραγδαία, με όχημά της τη προσωποκεντρική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και τις διαχρονικές αξίες τις : τον επαγγελματισμό, τη καινοτομία και την υψηλή ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Η LINHAI ιδρύθηκε το1956 έχοντας μια ιστορία άνω των πενήντα ετών στην ανάπτυξη και παραγωγή μικρών κινητήρων και μηχανημάτων. Όντας μία κρατικά αναγνωρισμένη επιχείρηση, αποτελείται από περισσότερες από σαράντα εξειδικευμένες και ευέλικτες γραμμές παραγωγής, διαθέτοντας παράλληλα μία αρτιότατη και πλήρη ομάδα έμπειρου τεχνικού προσωπικού, γεγονός που της προσδίδει προβάδισμα στην ικανότητα της για ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων (R&D).

Η Linhai έχει επιτυχώς αναπτύξει μια ποικιλία τύπων δίχρονων και τετράχρονων κινητήρων βενζίνης, ο κυβισμός των οποίων είναι από 26 cc έως 700 cc. Τα κύρια προϊόντα της περιλαμβάνουν ειδικά οχήματα όπως ATV και UTVs, κινητήρες γενικής χρήσης, μίνι βενζινοκίνητα σετ ηλεκτροπαραγωγής και σχετικά μικρών μηχανημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, όπως αντλίες, αλυσοπρίονα αλλά και μοτοσικλετών, κινητήρες μοτοσικλετών, ηλεκτρικά ποδήλατα κλπ.

Η μάρκα LINHAI έχει βραβευθεί με τίτλους όπως Key Protected Product της Επαρχίας Jiangsu και Jiangsu Well-Known Trademark. Η εταιρεία έχει περάσει τις πιστοποιήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO9001: 2008, Σύστημα Διαχείρισης Μετρήσεων ISO10012, το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 και την Υποχρεωτική Πιστοποίησης Κίνας. Aρκετά από τα προϊόντα της Linhai έχουν αποκτήσει τα Ευρωπαϊκά Πιστοποιητικά EEC και CE, EPA και CARB πιστοποιητικά των ΗΠΑ, γεγονός που υπαγορεύει δίχως αμφιβολία την ποιοτική τους αρτιότητα.

Λεωφ.Αθηνών-Σουνίου, Θέση Πέτα, Κερατέα, 19001
Τηλ./Φαξ: +30 22990 69930
M: info@motostuff.gr